Bart Meynckens

Algemene verkoopsvoorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van CD’s, de verkoop van linken voor het streamen van concerten, alsook de verkoop van tickets voor live concerten via mijn website, bartmeynckens.com. De persoon die de aankoop doet, wordt als enige koper beschouwd. Enkel hij is gebonden tot de betaling, zelfs wanneer de tickets aan een derde moeten worden geleverd. Tickets en CD’s mogen in geen geval doorverkocht worden aan derden, evenmin in commerciële relatie aan derden worden overgemaakt.

Het kopiëren van een CD om door te geven aan derden, alsook namaak of een kopie van linken voor streaming concerten of van tickets onder welke vorm dan ook is verboden en zal juridisch vervolgd worden.

De verkoper behoudt zich het recht voor de voorwaarden op elk gewenst moment te wijzigen. Bij tussentijdse wijziging zullen de voorwaarden op besteldatum geldig zijn.

Plaatsen van een bestelling

a. in het geval van onmiddellijke online betaling : Zodra uw betaling is aanvaard, heeft u een CD besteld, een link of ticket geboekt en aanvaardt u hiermee de verkoopsvoorwaarden. U ontvangt een bevestigingsmail met alle details van uw aankoop alsook een aankoopbewijs. Als u de mail niet ontvangt de binnen de dag van uw boeking, gelieve uw spam of ongewenste mails na te kijken. Indien u deze niet kan vinden, neem zo snel mogelijk contact op via info@bartmeynckens.com. Er is mogelijks iets verkeerd gelopen tijdens uw boeking.

b. in het geval van betaling via bankoverschrijving : uw bestelling is bevestigd op het moment dat u klikt op de knop “Bank Transfer”. Op dat moment aanvaardt u de verkoopsvoorwaarden en is de betaling verschuldigd. De betaling kan worden gedaan binnen de 7 dagen op rekeningnummer BE68 8915 0408 2334 (IBAN)/ VDSPBE91 (BIC)

Betaling

Voor de betaling heeft u volgende mogelijkheden : u kan er voor kiezen om onmiddellijk online te betalen. U wordt daarvoor omgeleid naar een beveiligde betaalomgeving waar u kunt betalen met bancontact, creditcard, Apple Pay of PayPal. Dit gebeurt via de betaalinstelling Mollie, die de verrichtingen controleert en al dan niet bevestigt.

U kan er echter ook voor kiezen om te betalen via bankoverschrijving.

Verzend- en leveringsbeleid

Indien u een CD bestelt, wordt die, na ontvangst van de betaling, binnen de 10 dagen per post naar het door u opgegeven adres verzonden. De verzendingskosten zijn verschillend voor België en Europa en worden door de klant gedragen.

Indien u een link voor een streaming concert bestelt, ontvangt u onmiddellijk een bevestigingsmail met aankoopbewijs en wordt de link voor het concert daags voor het concert om 20 u naar het door u opgegeven e-mailadres verstuurd. Indien u die mail niet terugvindt, gelieve uw spam of ongewenste mails na te kijken. Indien u de mail ook daar niet vindt, gelieve zo snel mogelijk contact op te nemen via info@bartmeynckens.com.

Indien u een ticket/tickets bestelt om een concert live bij te wonen, ontvangt u per kerende een bevestigingsmail met aankoopbewijs en met uw ticket(s) met een unieke QR-code in bijlage. Druk uw ticket(s) zelf af of download ze op uw smartphone. Elk ticket bevat een unieke QR-code en kan slechts 1 keer gescand worden. Een kopie maken heeft bijgevolg geen zin. Zodra fraude geconstateerd wordt zal dit juridisch vervolgd worden. Indien u uw ticket(s) afdrukt, zorg dan voor een duidelijk afdruk (op wit papier). Bij een slechte afdruk kan mogelijks uw QR-code niet ingelezen worden door de scanner.

Herroepingsrecht

Volgens de Belgische wet van 6 april 2010 (Wet op de marktpraktijken en de bescherming van de consument), heeft de koper in zijn hoedanigheid als eindverbruiker een wettelijke bedenktijd van 14 dagen om de aankoop te retourneren. De koper krijgt de prijs van het artikel en de verzendkosten terugbetaald, dit uiterlijk 30 dagen na de terugzending van het betreffende artikel. De koper dient ervoor te zorgen dat het artikel in de oorspronkelijke staat naar de verkoper wordt teruggestuurd. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Indien de koper van dit recht gebruik wil maken, dient hij dit per mail te laten weten via info@bartmeynckens.com.

Dit recht is van toepassing op de verkoop van CD’s.

Ook bij de aankoop van een link voor een streaming concert is het mogelijk de aankoop te herroepen tot het moment waarop de links verstuurd worden. Indien u dit wenst, dient u dit ook per mail te laten weten via info@bartmeynckens.com. De prijs die u voor de link betaalde, wordt dan uiterlijk 30 dagen nadat u de herroepingsmail verstuurde terugbetaald.

Voor tickets voor live concerten is het herroepingsrecht niet van toepassing aangezien de dienst, nl. de reservering van tickets, onmiddellijk wordt uitgevoerd en op dat moment die plaatsen ook onverkoopbaar zijn voor andere personen.

Tickets voor live concerten worden ook niet geruild of terugbetaald, zelfs niet in geval van verlies, schade of diefstal.

Verlies van tickets

Bij verlies van tickets kan u eenvoudigweg contact opnemen met info@bartmeynckens.com met de vraag de tickets nogmaals door te sturen. Let wel, u kan de tickets slechts eenmaal gebruiken.

Wijzigingen

Indien om een of andere reden het concert waarvoor u een link of ticket(s) besteld heeft niet kan doorgaan of verplaatst wordt, kan u ervoor kiezen om de link/tickets volledig te laten terugbetalen of in voorkomend geval uw link/ticket te behouden voor een nieuwe datum.

Klachten

Met klachten kan u steeds terecht op het e-mailadres info@bartmeynckens.com

Contactgegevens

Bart Meynckens
IJzerstraat 39
8370 Blankenberge
0486 52 66 31
info@bartmeynckens.com
Ondernemingsnummer: BE 0819.768.576

Privacyverklaring

Wij gaan steeds zorgvuldig om met uw persoonsgegevens en behandelen die in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden, tenzij dit nodig is voor de verwerking van uw bestelling.

U heeft op elk moment het recht uw persoonsgegevens in te kijken, te laten wijzigen of te laten verwijderen. U dient daartoe een mail te sturen naar info@bartmeynckens.com.

Rechten van de consument

Deze voorwaarden zijn opgesteld in overeenstemming met de Belgische wetgeving. In het geval een bepaling in deze voorwaarden niet in overeenstemming is met de Belgische wet op de bescherming van de consument, dan geldt de Belgische wetgeving.

Beslechting van geschillen

In geval van betwisting, zal eerst een minnelijke schikking worden gezocht. Indien dat niet lukt, zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Brugge bevoegd.